2310 238835
saak@saak.gr

Blog

Σ.Α.Α.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ TENNIS ACADEMY

saak-tennis-2017-2

Με τμήματα για:

– Mini Tennis 
– Παιδιά / Εφήβους ηλικίας 4-17 ετών
– Ενήλικες

 

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια (Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια) έχοντας 16 χρόνια εμπειρία στο χώρο της αντισφαίρισης, προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με το άθλημα του tennis.

Aπό φέτος η ακαδημία μας αποκτά μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη στελέχωση από προπονητές, καθώς και επιστημονικούς συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία στον ελληνικό και διεθνή χώρο της αντισφαίρισης.

Στόχος είναι η ακόμη καλύτερη εκμάθηση του αθλήματος και η διοργάνωση δραστηριοτήτων και events που θα φέρουν τους αθλητές μας σε μεγαλύτερη επαφή με το χώρο του tennis και θα εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους.

Ταυτόχρονα η ακαδημία μας διευρύνει τη λειτουργία του προγράμματος mini tennis, με πρωτοποριακές μεθόδους που κάνουν την εκμάθηση του αθλήματος, μέσα από το παιχνίδι, διασκεδαστική για τους μικρούς μας αθλητές.

Εκτός από τα παιδικά και εφηβικά τμήματα, η ακαδημία διαθέτει τμήματα για ενήλικες αρχαρίους και προχωρημένους, αποφοίτους και μη, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες και το Σαββατοκύριακο.

Τα μαθήματα ξεκινούν τέλος Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται μέσα Ιουνίου. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα γήπεδα tennis του Κολλεγίου ενώ σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών στο κλειστό γυμναστήριο του Ανατόλια.

Οι δραστηριότητες του προγράμματος συμπεριλαμβάνουν διοργάνωση φιλικών αγώνων στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια, καθώς και σε συνεργασία με άλλους Συλλόγους Αντισφαίρισης, εντός και εκτός πόλης. Διοργανώνονται επίσης πρότυπα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα.

 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια: 2310 238835 ή ηλεκτρονικά στο saak@saak.gr
 
 

Η προπονητική ομάδα της Ακαδημίας Tennis του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια αποτελείται από τους:

ΤΖΙΜΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Υπεύθυνος Ακαδημίας Tennis

Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα την Αντισφαίριση.
Επικεφαλής Προπονητής του τμήματος tennis του ALL STAR SPORTS CLUB στη Θεσσαλονίκη, από το 1995 και για πάνω από μια δεκαετία.
Στέλεχος της BALKAN TENNIS LEAGUE και συνεργάτης των σχολών «Niki Pilic» στο Μόναχο και «Novak Djokovic» στο Βελιγράδι.
Εισηγητής καθηγητής στη σχολή προπονητών Αντισφαίρισης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Εμπνευστής και δημιουργός του SUMMER SPORTS CAMP στα Λουτρά του Λαγκαδά, με πάνω από 600 παιδιά να συμμετέχουν κάθε χρόνο.
Προπονητής σε πλήθος αναγνωρισμένων TENNIS CAMP σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Διοργανωτής του Olympus Open Veterans της ΙΤF στο Olympian Tennis Club στο Olympian Bay Resort.

ΓΙΑΜΟΥΚΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
Προπονήτρια

Απόφοιτη της σχολής Προπονητών Αντισφαίρισης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Κάτοχος πτυχίου Σχολής Διαιτητών Αντισφαίρισης.
Κάτοχος διπλώματος Σχολής Πρώτων Βοηθειών διετούς φοίτησης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
Τεχνικός Σύμβουλος στο mini tennis της BAVELAS TENNIS APPROACH.
Υπεύθυνη των προγραμμάτων του mini tennis σε διάφορους παιδικούς σταθμούς και υπεύθυνη διοργάνωσης Σχολικών Πρωταθλημάτων tennis στο Δήμο Λαγκαδά.

ΜΑΝΤΩ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
Προπονήτρια

Η Μαντώ Γαβριηλίδου είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στην αντισφαίριση και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, με κατεύθυνση «Άσκηση και υγεία».
Είναι επίσης κάτοχος τίτλου διαιτησίας στο tennis Level 1 και έχει πιστοποιημένη εμπειρία στο play&stay της ITF (Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης).
Στο παρελθόν υπήρξε αθλήτρια της ομάδας αντισφαίρισης του Ν.Ο.Θ. με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε διασυλλογικούς, ενωσιακούς και πανελλήνιους αγώνες. Έχει πρότερη προπονητική εμπειρία στο ΑΜΣ Πανοράματος και ΟΑ Ευόσμου.
Συνεργάζεται για 13η συνεχή χρονιά με το τμήμα tennis του Σ.Α.Α.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥMΠΑΚΗ 
Προπονήτρια

Η Σοφία Μπουμπάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος  ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  με ειδικότητα στην αντισφαίριση, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος  του ιδίου τμήματος  με τίτλο ‘Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία’ και υποψήφια διδάκτορας στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων  στο διδακτορικό πρόγραμμα με τίτλο ‘Ψυχολογία της  Άσκησης’.

Υπήρξε αθλήτρια της αντισφαίρισης καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο διπλό στην κατηγορία Κ18. Διατελεί ως προπονήτρια από το 1998 έως και σήμερα, κατέχοντας μια θέση στην προπονητική ομάδα της ακαδημίας tennis του ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ τα τελευταία 6 χρόνια. Είναι επίσης κάτοχος  του διπλώματος  της ITF, LEVEL 1.

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΑΛΑΜΑΤΑΡΗ
Προπονήτρια

H Ανδρονίκη Μαλαματάρη είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα την αντισφαίριση.

Από το 2005 έως το 2010 εργαζόταν ως προπονήτρια στον όμιλο αντισφαίρισης Σύρου κάθε καλοκαίρι. Υπήρξε επίσης προπονήτρια σε διαφόρους συλλόγους όπως: De la Salle (Θεσσαλονίκη), Α.Ο. Ευόσμου Θεσσαλονίκης, Tennis Club Παιανίας, Τennis Club Σταυρούπολης  (Θεσσαλονίκη),Όμιλο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. Αγίας Παρασκευής (Αθήνα), Α.Σ. Παμβώτις  Ιωαννίνων, Α.Ο. Πρωτέας Θεσσαλονίκης.

ΜΠΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Προπονητής

Ο Νικόλαος Μπέλης είναι απόφοιτος του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Τ.Ε.Φ.Α.Α  Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει εργαστεί σε διάφορα tennis clubs.   

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Γυμνάστρια | Υπεύθυνη Φυσικής κατάστασης Ακαδημίας 
Tennis

Η Κατερίνα Γεωργιάδου είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ., με ειδικότητα στον κλασσικό αθλητισμό. 
Είναι αθλήτρια στίβου (Πρωταθλήτρια Ελλάδος 400μ Π/Κ).
Εργάστηκε ως προπονήτρια στίβου στο ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης σε ηλικίες 8-12 χρονών και ως  προπονήτρια φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης στην ομάδα Badalona Korfball Club της Καταλονίας. 

Τεχνικός Σύμβουλος Aκαδημίας Tennis

ΑΘΑΝΑΪΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Αθαναϊλίδης είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου και καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Κομοτηνή.
Είναι μέλος της  Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ), υπεύθυνος για το πρόγραμμα ανάπτυξης, αγώνων και εκπαίδευσης.
 
Επίσης είναι συνεργάτης των ακαδημιών Tennis ‘Niki Pilic’ – Μόναχο, Γερμανία, της ακαδημίας Τέννις ‘Novak  Jokovic’ – Βελιγράδι, Σερβία και του Jug Tennis Club – Σκόπια.
Στο παρελθόν έχει συνοδεύσει την  Έλενα Δανιηλίδου σε tennis tour στη Γερμανία και έχει προπονήσει πολλά παιδιά – πρωταθλητές στις junior κατηγορίες.
Είναι ιδρυτικό μέλος του ‘Balkan Tennis League’, ενός προγράμματος tennis για όλες τις ηλικίες, με συμμετοχή από όλες τις Βαλκανικές χώρες.