Τα νέα του Tennis Club

Ακαδημία Τέννις

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια διατηρεί τα τελευταία 16 χρόνια τμήματα ακαδημιών τέννις για παιδιά ηλικίας 4-17 ετών, αλλά και για ενήλικες. Τα τμήματα διαμορφώνονται με βάση την ηλικία και το επίπεδο και δεν ξεπερνούν τα 6 άτομα για τα παιδικά τμήματα και τα 5 άτομα για τους ενήλικες.

Συγκεκριμένα, τμήματα ενηλίκων λειτουργουν Δευτέρα-Τετάρτη 18.00-19.00μμ, 20.00- 21.00μμ, Τρίτη- Πέμπτη 20.00-21.00 μμ, 21.00-22.00μμ. Σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον και για διαφορετικές ημέρες και ώρες, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας νέων τμημάτων. Ωστόσο, επειδή κύριο μέλημα του Συλλόγου είναι η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη ομοιογένεια των τμημάτων, συστίνεται η κατ’ ιδίαν επικοινωνία με τις προπονήτριες του Συλλόγου, προκειμένου να ληφθεί υπόψιν όχι μόνο η ηλικία, αλλά και το επίπεδο του ασκούμενου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα γήπεδα τέννις του Κολλεγίου και μόνο σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών χρησιμοποιείται το κλειστό γυμναστήριο, ή το μάθημα αναπληρώνεται κατόπιν έγκαιρης συνεννόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στον επικεφαλής της Ακαδημίας Tennis του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια κ. Γιώργο Τζίμκα στο τηλέφωνο: 2310 238835.

Ο Χορηγός μας